1 jaar Denise

Hiep hiep hoera! Denise werd 1 jaar!Onze vrolijke baby heeft haar plekje in het gezin gevonden. Ze is een levende knuffelpop voor Matisse en de speelkameraad van Cyrille.

De eerste maanden was ze echt een droombaby. Ze sliep al vrij snel door en ook overdag leek ze snel een ritme gevonden te hebben. Uren kon ze alleen liggen spelen in het parkje of op de speelmat.

Toen het winter werd, kwamen er ook voor Denise moeilijke tijden aan. De fut om te eten en te spelen verdwenen. Ze bleeft eigenlijk 4 maanden ter plaatse trappelen tot we uiteindelijk "verborgen reflux" als diagnose kregen. De medicatie werd opgesteld en Denise herrees.

Met de lente in het vooruitschiet werd ze ook terug het zonnetje in huis. Nu is ze hele dagen aan het lachen. Lachen en kirren om de grapjes van de broers. Lachen als ze toch maar eens de afstandsbediening van de tv in handen krijgt. Lachen als ze een fototoestel ziet (of lacht ze dan eerder met mama / papa die achter dat toestel gekke bekken trekt?).Als voornemen zou ik elke maand voor Denis een nieuwe outfit naaien. Zo leerde ik als "naaimama" heel wat toffe meisjespatronen kennen. Dat er eigenlijk al meer dan genoeg kleertjes in haar kast lagen, dat deed er niet toe 😏.


1 Kiind Jumpsuit
2 Grace Jurk - Emma en Mona
3 Brassière à col rond - Intemporels pour bébés (tome 1) + bloomer madeeveryday.com
4 La barboteuse à bretelles - Intemporels pour bébés (Astrid Le Provost)
5 Finn Jas - La Maison Victor
6  Mare Sweater - Spoetniksels + Oliver broekje  - Emma en Mona
7 Feliz - Straight Grain
8 Feliz - Straight Grain 
9 Feliz - Straight grain
10 Ernest dress - La Maison Victor
11 Ernest sweater - La Maison Victor
12 Tinny Dress - Straight Grain + Babylegging Emma en Mona

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts