Operatie suikerbonen!

Denise werd vandaag 1 maand!
De tijd vloog, maar er werd genoten van elke minuut.


De doopsuikertjes vliegen de deur uit. Ik moest me haasten om de laatste doosjes te fotograferen.


Het is tegenwoordig kinderspel om online je geboortepakket samen te stellen. Je vindt verschillende websites waar je kant-en-klare geboortekaartjes en suikerdoosjes kan vinden, in alle kleuren en stijlen. Voor Denise hebben we echter alles zelf ontworpen. Toegegeven, we waren niet aan ons proefstuk toe. Ook bij de grote broers gingen we zelf creatief te werk. Dezelfde taakverdeling werd opnieuw toegepast: mister J zorgde voor het grafische ontwerp, ikzelf stelde de doopsuikertjes samen.

We gebruikten de cameo om de doosjes af te werken. We sneden de kartonnen naamlabeltjes (toegegeven, dat kon ook met een old fashioned schaar, maar als je zo gerief in huis hebt, tjah ...).


Op mintgroene vinyl cutten we de naam om op metalen doosjes te bevestigen. Het lospeuteren was een monnikenwerk. We maakten het onszelf niet gemakkelijk met het fijn lettertype en ppfff dat puntje op de i! Even stond ik op het punt een andere voornaam te kiezen (grapje 😂).

Ook de meter en peter kregen een aangepast cadeau. Met de printable clear sticker kreeg de sportieve meter een gepersonaliseerde koker tennisballen. Peter de levensgenieter kreeg een fles lekkere gin.


Och lieve Denise, ik ben zo benieuwd tot welk karakter jij zal uitgroeien. Je papa tekende op je geboortekaartje een guitige acrobate, want hopelijk word je een gelukkige meid die vrolijk door het leven swingt!


Kruippakje
Patroon: Kind
Stof: Stoffen Artevelde

Reacties

Populaire posts