Boho-chic

Ongetwijfeld het schattigste stuk dat hier vanonder de naaimachine rolde. Wat een topcombinatie! Er is een romantisch kantje, er zijn rimpeltjes aan het voorpand, een gewaagde open rug en ... een superschattige baby.

Een fleurige romper uit een licht katoentje, meer heeft onze kleine meid met deze tropische temperaturen niet nodig. Ik zocht en vond een geschikt patroontje op de blog van See Kate Sew. Free download, helemaal in het Engels, maar met een duidelijke foto tutorial. Er is jammer genoeg enkel een gratis newborn versie van dit patroon. Ik moest me dus reppen om dit superschattig rompertje voor onze 6 weken oude baby te maken.


De werkbeschrijving is duidelijk en werd - met enkele kleine aanpassingen - volledig gevolgd. Ik bevestigde het kantje enkel op het voorpand. Dat zorgt voor een mooiere afwerking van de binnenkant. Ook de knoopsluiting maakte ik 2 centimeter langer en iets breder zodat ik deze als brede biais kon afwerken. Ik bevestigde 2 in plaats van 3 kamsnaps. Met drie stuks zouden ze volgens mij te dicht bij elkaar staan.
Ik maakte nog een bijpassende haarband. Ideaal om de stof tot het laatste restje te gebruiken en de outfit helemaal af te werken in de bohemian stijl. Oh, *smelt*, wat staat het haar prachtig!


Patroon: Boho romper - See Kate Sew
Stof: Veritas

Reacties

 1. Oh, super mooi en schattig! Heel mooi gedaan! Ziet er ideaal uit voor een tropische zomerdag 😎

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en inderdaad superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben geen super grote fan van haarbanden voor zo'n kleintjes #hopeloosouderwetsik maar dat rompertje! Ohmy, wat is dat ongelooflijk schoon ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo schattig!
  Wat ik me dus altijd afvraag als ik een "strikbaby" zie: Hoe lang na de foto blijft die strik rond haar hoofdje? Ik weet dat mijn jongste er altijd in slaagde om hoofddeksel van alle soorten orde de minuut te verwijderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts