Cyrille de krokodil

Ons 'kleintje' wordt dinsdag 2 jaar. Twee jaar al? Wat vliegt de tijd! Cyrille praat met twee (soms drie) woorden, huppelt de hele dag achter de bal aan en eet zelfstandig zijn bordje leeg. Ons kleintje is duidelijk geen kleintje meer. Verjaardagen worden hier thuis altijd uitgebreid en met de hele familie gevierd. Vandaag was dat niet anders. Cyrille de krokodil kreeg een krokodillenfeest!


Geen feest zonder outfit! De kroon van Mina Dotter is hier intussen een traditie. Cyrille droeg een t-shirt met gekke 'kodillen'. Ik vond de stof bij Stof op Zolder. Ik maakte geen geklede blazer of stijf hemdje. Neen, spring-in-'t-veld Cyrille kreeg een sportief shirt: ideaal om de hele dag te ravotten. De halsboord en mouwen werden afgewerkt met boordstof. De zoom werkte ik af met de tweelingnaald in twee verschillende kleuren.


Na de taart kwam eindelijk de zon en ruilde Cyrille de lange broek in voor een shortje met als motief ... hoe kan het ook anders? Krokodillen.


Grote broer wou vandaag ook wel een beetje in 'the picture' staan. Letterlijk dan. Want hij poseerde gewillig met Miel de Krokodil. Ik volgde de werkwijze uit Knutselbos op wereldreis, maar onze Miel kreeg een gekleurd buikje.Als bedanking voor de fijne namiddag en (vele) cadeautjes kreeg iedereen een traktatiezakje met zuurtjes en een leuke krokodillenbroche. De how-to verschijnt heel binnenkort op de blog. 


Na het feest volgde nog een heuse 'after-party' ...

Short
Patroon: City Gym Shorts (Purl Soho) - Stof: Wild van Stof
T-shirt
Patroon: Billie (Zonen 09) - Stof: Wild van Stof

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts