Summer Kilkee Jumpsuit

Zomer! Wat een tof thema om deze maand mee aan de slag de gaan voor de Let's Stick Together uitdaging. Zomerkledij genoeg in de kleerkast van de kinderen, het ideale excuus dus om nog eens iets voor mezelf te naaien. 

 
Zomerse warme temperaturen vragen om luchtige stofjes. Het viscosestofje lag hier al meerdere zomers te wachten op het geschikt project.

Als ik denk aan de zomer, dan denk ik vooral aan vakantie en aan makkelijke, loszittende kledij. Toen La Maison Victor met een jumpsuit op de proppen kwam in het laatste nummer, wist ik dan ook onmiddellijk welk stuk ik zou maken voor deze challenge.


Ik was al langer jaloers op de kruippakjes van de dochter en zeg nu zelf een jumpsuit, dat heeft er toch wel wat van weg 😜?

De viscosecoupon was eigenlijk 20 centimeter te kort voor dit patroon. Om dit op te lossen knipte ik de broekdelen in omgekeerde richting en werden de zakjes uit een restje katoen gemaakt.

Typisch aan zomernaaisels is dat de foto's voor de blog steeds genomen worden tijdens familiedaguitstapjes. Voor onze 'echte' reis kwam de deadline van deze challenge iets te vroeg, maar ik kan je verzekeren, er zullen zelfgenaaide stuks in de reistas zitten!

Patroon: Kilkee Jumpsuit - La Maison Victor (juli / augustus 2018)
Stof: viscose - Stoffenspektakel Benieuwd welke zomerse naaisels de medekandidates maakten? Neem dan snel een kijkje.


Flaflinko - Gezien bij Justine - Girlsinuniformblog - Sewing à la Carte - Woohoo by davina - Larth - Frullemieke - Nathalie's Naaisels - Stokstaartje doet het zo - Adivastyle - Wilwarin Couture - Naaiz - Skwadraatlive - Two Owlettes - Made For Inka - ViTess - Stofjesverslaafd - Noxeema - Naaisdrovje - Just Delphine - draadjes - Khadetjes - Mieldefleur - Lunatiek

Reacties

 1. Ideaal voor uitstapjes en staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Los en luchtig! Inderdaad de ideale vakantieoutfit! Mooi gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze outfit staat je geweldig. Mega schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Je staat er super mee. Blijkbaar dachten wij hetzelfde wat het patroon voor deze ls2gether betreft 😎

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi ik liep eergisteren ook in jouw achtergrond rond. Luchtige stofjes kunnen we nu allemaal wel gebruiken. Het printje staat je ook heel goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er mij een erg comfy outfit uit! Ideaal voor deze temperaturen! Knap opgelost wat die stof betreft ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zie je maar weer met wat passen en meten lukt het je om deze geweldige outfit te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe outfit!
  Ik zal dat patroon nog eens goed moeten bezien precies want ook ik hou wel van jumpsuits en playsuits, soms toch net iets gemakkelijker dan een jurkje met kinderen in huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier gaat dat ook zo zunne, foto's en uitstappen ;). Ik maakte ook een Kilkee maar in plaats van een draagbaar exemplaar kreeg ik er instant de slappe lach van. Het resultaat was van die aard dat ik zelfs niet wist waar te beginnen om er ooit in te passen - de breedte was niet het probleem, wel de lengte, ik verlengde bovenstuk nochtans aanzienlijk maar blijkbaar val ik in de LMV categorie 'reus' ;). En toch kan ik uit de grond van mijn hart zeggen: schoon exemplaar, dat van jou <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof gedaan! Ik ben helemaal fan van de mouwen van de Kilkee, alleen draag ik niet graag jumpsuits (teveel gedoe bij sanitaire stops). Maar ik zie het dus graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pairi Daiza? <3 Heerlijke jumpsuit! Weeral iets om toe te voegen aan mijn lange to-sew-list :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!!!
  Foto's "gewoon" op uitstap; dat doe ik altijd 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi hoor! Ik ben zelf altijd bang van onezis in verband met het bijna naakt op toilet zitten ;) misschien moet ik me toch eens laten overtuigen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts