The eye of the tiger

Zon, zee, strand staan voor mij synoniem met korte shortjes en kleurrijke t-shirts. En zo kwam ik op het gek idee om de reiskoffer van de kids te vullen met uitsluitend zelfgemaakte kledingstukken. Er volgen dus nog enkele berichten met het strand als decor! 
Be prepared! 😋

 
Het stofje met de tijger was stof ter discussie. De MDH vond het maar niets. Het woord marginaal legde hij juist niet in de mond. Ik kocht het stofje online en had de grote van de tijgers verkeerd ingeschat. Heel zeker was ik dus ook niet meer van mijn stuk. En de jongens? Die waren zo enthousiast dat werd bijna om gevochten werd.


Cyrille kwam uiteindelijk als overwinnaar uit de bus en hij mag nu pronken met de supersnelle gigantisch sterke tijgers op z'n shirt.


Een gewone t-shirt wou ik niet maken of de MDH zou wel eens gelijk kunnen krijgen. Daarom koos ik voor een gekledere Charlie. Het gele kraagje countert een beetje de tijgers.


Een shortje maakte de strandoutfit helemaal af. Ik greep opnieuw naar mijn favoriet patroon: de Pim short. Speelproof en bovendien komen die schattige peuterbeentjes er goed in uit.
Noot aan mezelf: maak eerst de zakken leeg vooraleer de short in de wasmachine te stoppen #overalzand!
T-shirt
Patroon: Charlie (maat 104) - Zonen 09
Stof: Znok - Kiwi Fabrics

Short
Patroon: Pim (maat 98) - Zonen 09
Stof: gestreepte tricot - Wild van Stof 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts