Stay Wild Child!

Ik kon gewoon niet achterblijven.
Overal zag ik prachtige 'grafische' truien verschijnen uit het nieuwste naaiboek.
Die tunnelzak, die eenvoud, dat wou ik ook maken.

  

Om mijn stoffenkoopstop te respecteren, moest ik aan de slag met wat in de kast lag. De keuze aan sweaterstof beperkte zich tot zwart. De trui viel echter iets te sober uit, dus voorzag ik dus een leuke applicatie om de trui wat te pimpen. Matisse's tijgerbrul toen hij de afgewerkte trui zag, beaamde dat is een goede keuze was. Ik moest eventjes de klik maken, want deze trui wordt helemaal anders in elkaar gezet dan ik gewoon ben. De auteurs van het boek overdreven niet. Het zijn projecten die op één naaiavond in elkaar zitten, dit door de rechttoe-rechtaan patronen en de duidelijke fotohandleiding.


De boorden zijn niet terug te vinden op het patroonpapier, maar moet je nog zelf uitrekenen. Niet echt mijn ding, dus nam ik voor het gemak de afmetingen van hals -en tailleboorden van de Leather Sweater.

Ergens in die stoffenkast (ja ja, ze begint normale porties aan te nemen) had ik nog een tijferstofje. Net genoeg om de outfit compleet te maken met een comfortabel broekje: de Mini Hudson Pants van True Biais. De broek is sportief, maar toch geen echte trainingsbroek.  


Broek
Patroon: Mini Hudson Pants - True biais
Stof: Stoke /Elvelyckan - Stof&Belle


Trui
Patroon: Grafische trui (maat 104/110) - Stof voor durf-het-zelfers 3
Stof: Zwarte Sweater - Veritas
Applicatie: Veritas


Reacties

  1. een heel leuk setje, ik maakte de trui ook al en moet zeggen, snel naaisel met een leuk resultaat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, de applicatie maakt het af. Ik vind hem wel leuk zo in het zwart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts